Автор Тема: SNOOKER WORLD SERIES 2008  (Прочитано 99786 раз)

Оффлайн Muse

• Просмотр профиля
« Ответ #15 : 16 Января, 2008, 20:53 »
300 долларов это уже деньги.
А еще +60 евро за визу, баксов 100 за дорогу и по 20 евриков в день за отель ;)

....питание включено в отеле?  :grin:
Завтраки, по идее, должны включаться. А вообще-то, то я никогда сама гостиницу в Варшаве не оплачивала, поэтому цена взята в среднем :grin: .

Оффлайн Goblin

• can't play this game
    • Просмотр профиля
« Ответ #16 : 17 Января, 2008, 10:39 »
А вообще-то, то я никогда сама гостиницу в Варшаве не оплачивала...
:shuffle:
Un4given...

Оффлайн YouRock

• Главный по секретам
    • Просмотр профиля
« Ответ #17 : 17 Января, 2008, 11:44 »
У нас в райцентре гостиница на ночь 15 баксов за "люкс" (это типо с телевизором). И питание там выключено  :grin:
Так что в Варшаве думаю подороже будет явно.
Хожу в Интернет. Всё чаще по-большому...

Оффлайн Сергей

• Администратор
    • Просмотр профиля
    • SNOOKER.BY
« Ответ #18 : 17 Января, 2008, 12:14 »
Средняя цена номера в Латвии и Литве от 35 евро, если двух местный то расчитывать надо на 50 евро  :smoke: с завтраками
Кто хочет - ищет возможности, кто не хочет - ищет причины.

Оффлайн Muse

• Просмотр профиля
« Ответ #19 : 17 Января, 2008, 12:36 »
А вообще-то, то я никогда сама гостиницу в Варшаве не оплачивала...
:shuffle:
Я туда по работе езжу! Мне заранее все бронируют и оплачивают.
Средняя цена номера в Латвии и Литве от 35 евро, если двух местный то расчитывать надо на 50 евро  :smoke: с завтраками
Разные есть ценники (что меня всегда удивляло). Помню, мы в Вильнюсе в центре старого города за 7 евро за место нашли отельчик :grin: . Есть всякие частные маленькие мотельчики, в которых очень уютно и достаточно недорого. Ну, понятно, что не люксы будут, но самое основное, вроде всех удобств и ТВ в номере, присутствует. Знающий человек найдет, в общем.

Оффлайн ZOOM

• Администратор
    • Просмотр профиля
« Ответ #20 : 17 Января, 2008, 12:41 »
О чём вы все говорите?
Я имел в виду только Москву  :rolleyes:

Оффлайн Muse

• Просмотр профиля
« Ответ #21 : 17 Января, 2008, 12:55 »
О чём вы все говорите?
Я имел в виду только Москву  :rolleyes:
А в Москве еще дороже :grin: .

Оффлайн ZOOM

• Администратор
    • Просмотр профиля
« Ответ #22 : 17 Января, 2008, 12:56 »
Muse, я в Москве бесплатно поживу  :bratans:

(надеюсь)

Оффлайн ZOOM

• Администратор
    • Просмотр профиля
« Ответ #23 : 17 Января, 2008, 12:56 »
(подумал. с вероятность в процентов 90 - приютят, ага.)

Оффлайн Joker

• Просмотр профиля
« Ответ #24 : 17 Января, 2008, 13:32 »
на ночь 15 баксов за "люкс" (это типо с телевизором). И питание там выключено

...а телевизор и свет тоже.  :grin: :grin: :grin:
Я как-то в браславе в гостинице останавливался, приехал в 23-00 где-то. Спросил у администратора хороший номер, ну телек, душ и т.д.
Телек не работал.... на вопрос администратор ответил "Ах вам еще и работающий нужен....".... No Comments.... я ничего говорить не стал, просто подумал "а что за это еще и доплачивать нужно???" и пошел спать...  :wow:

Вот так вот....
буга-га

Вольга

• Гость
« Ответ #25 : 02 Февраля, 2008, 19:37 »
Хоць і не па-расейску :), аднак пры беглым аглядзе артыкулу можна зрабіць наступныя высновы:
Зараз снукер вырваўся з вузкіх клубных асяродкаў і  можа ганарыцца відовішчнымі тэлеверсіямі сваіх спаборніцтваў на вялікім тэлебачанні. Ва ўмовах сённешняга сціскання часу і простары сапраўдная сіла Снукера праяўляецца праз Eurosport.

Аб Эўраспартовай групоўцы  Eurosport
Эўраспартовая Група Eurosport - вядучая спартовая платформа мультысродкаў перадачы інфармацыі ў Эўропе, якая ўключае Эўраспорт, Эўраспорт 2, eurosport.com, Eurosportnews і Перасоўны Эўраспорт. Эўраспорт, галоўны Эўрапейскі канал, з'яўляецца даступным на 20 розных мовах, дасягае 112 мільёнаў хат і 240 мільёнаў гледачоў у 59 краінах свету. Эўраспорт 2, канал спартовых змаганняў новага пакалення, запушчаны ў 2005 годзе, перадаецца да 25 мільёнам сямейных гаспадарак на 11 мовах у 43 розных краінах. Восем вэбсайтаў Эўраспорту ўключаюць чатыры занятыя кампаніяй надзелы ў Yahoo! Ангеліі, Гішпаніі, Нямеччыне і Італіі, таксама як eurosport.com мае прадстаўніцтвы на  мясцовых мовах у Кітаі, Расеі, Францыі і Швецыі, прэзэнтуючы Эўраспорт як кіроўнага актора для прэзентацыі спартовай інфармацыі і арганізацыі дыялогавай сеткі з 7 мільёнамі ўнікальнымі наведвальнікамі ў месяц па ўсім свеце. Eurosportnews забяспечвае перадачу сучасных сусветных спартовых навін і распаўсюджванне іх па ўсім свеце. Перасоўны Эўраспарт прапаноўвае WAP і I-Mod паслугі з самымі апошнімі спартовымі навінамі і прамымі трансляцыямі спаборніцтваў.
"Снукер мае даўнія традыцыі на канале Эўраспорт! Прапаноўваючы 300 гадзін ахопу кожны год, мы ганарымся занясеннем свайго ўнёску ў развіццё яго папулярнасці па ўсёй Эўропе. Мы верым у патэнцыял гэтага спорту высокага профілю, і мы рады супрацоўнічаць і падтрымоўвць гэты праект з вышэйшымі экспертамі, такімі, як Джон Хіггінс і Пат Мунэй" -  кажа Джаквэс Бэхар, Прэзідэнт Эўраспартовая Група Eurosport.
Такім чынам Эўраспартовая Група Eurosport будзе адказваць за распаўсюд бягучай Серыі 2008 года па снукеры. Яна пыступіць агентам ліцэнзавання, які апрацоўвае міжнароднае размеркаванне правоў сусветных сродкаў інфармацыі (уключаючы правы тэлетрансляцыі), і таксама будзе кіраваць продажам правоў маркетынгу і міжнародных камунікацый.

Тэлебачанне (на прыкладзе таго ж Eurosport) сфармавала і працягвае фармаваць рэкламаёмісты рынак снукера, з самога пачатку засвоены міжнароднымі бізнэс-спартовымі структурамі (World Professional Billiards & Snooker Association, FSTC (T*C) Ltd, EBSA), якія арганізуюць спаборніцтвы і забяспечваюць вытворчасць іх тэлеверсій. ТБ-патэнцыял снукера прыцягнуў і прыцягвае новых стратэгічных партнёраў, зацікаўленых у глабальнай інфармацыйнай прысутнасці. Для гэтага яны выступаюць як прымаючыя бакі і рэкламадаўцы турніраў, фундатары спаборніцтваў і спартоўцаў. Дзеля пазбягання рэкламы адзначым толькі, што ў такія суб'екты ўваходзяць як вытворцы непасрэдных більярдных (снукерных) прыстасаванняў, так і абасалютна «неснукерныя» суб'екты глабальнага бізнэсу.

Аб World Professional Billiards & Snooker Association

Прадстаўлена праз камерцыянае падраздзяленне World Snooker, якое непасрэдна займаецца арганізацыяй і правядзеннем спаборніцтваў узроўню Чэмпіянату Свету, Чэмпіянату Ангеліі і спаборніцтваў Гран-пры. Заключае тэлевізійныя кантракты, шукае спонсарскую падтрымку.

Аб спартовай дырэкцыі FSTC
Спартовая дырэкцыя FSTC стваралася як падрадзяленне FSTC (T*C) Ltd,  з мэтай міжнароднага кансультавання галоўных міжнародных праектаў і кіравання мерапрыемствамі у межах Фінансавага Сектара FSTC (T*C) Ltd. Спартовая дырэкцыя FSTC кіруе справамі дзвюх мінулых Сусветных Чэмпіёнаў, Джона Хіггінса і Граема Дотта, таксама як і партфоліё вядомага ў свеце жаночага рэферы Міхаэлы Табб. Спартовая дырэкцыя FSTC зацвердзіла Джона Хіггінса як выканаўчага дырэктара, акцыянера і фундатара ў цэнтры дзейнасці спартовага кіравання ў межах арэны Снукера. Спартовая дырэкцыя FSTC засяроджваецца на развіцці снукера высокага профіля, элегантных (прыгожых) мерапрыемстваў і плануе адшукваць па ўсім свеце найбольш цікавых і шматспадзеўных маладых snooker-гульцоў.
Пры абвяшчэнні новай снукернай серыі 2008 года ад імя Спартовай дырэкцыі FSTC Джон Хіггінс, Сусветны Чэмпіён 2007 года распавёў: " Пасля таго, як я выйграў Сусветны Чэмпіянат, я планаваў заняцца развіццём Прафесійнага Снукера ў тых рэгіёнах, дзе мы ведаем, што гэта папулярна. Мы правялі лета, наведваючы краіны тыпу Расеі, Сярэдняга і Далёкага Ўсходу, і таксама прысутнічалі на першым мерапрыемстве  ў Варшаве, Польшча. Я не мог паверыць у тое, наколькі папулярная гульня ў гэтых рэгіёнах, і павінен сказаць, што я быццам пабываў на Месяцы, як толькі ўспомню, як мяне пазнавалі і прасілі даць аўтограф на вуліцах Масквы. " ;)  (хых!  - ён да нас яшчэ не заехаў!!!!)
"Мы будзем праводзіць відовішчны і элегантны фэст Снукера ў кожным з найболей прэстыжных месцаў у свеце і будзем працаваць выключна якасна, каб забяспечыць нашых фундатараў і камерцыйных партнёраў належным "таварам" і гасціннасцю, якія яны заслугоўваюць ад спорту такога высокага профілю" ? дадае Пат Мунэй, галоўны дырэктар Спартовай дырэкцыі FSTC

Аб EBSA Фондзе Трэнераў

Старшыня ? Тэры Грыфітс. Месцазнаходжанне Уэльс, Ангелія.
Фонд Трэнераў створаны з мэтай стварэння і падтрымкі сеткі кваліфікаваных snooker-трэнераў па ўсёй Эўропе. Прадегледжана стварэнне прадстаўніцтва Фонда ў кожнай краіне з адпаведным распаўсюдам агульнай мадэлі трэніровак (узроўню і паслядоўнасці) і цікавасці да снукера, што прызнана за доўгі шлях да цэментавання будучыні снукера ў Эўропе. Фонд праводзіць адпаведную акрэдытацыю для ўсіх жадабчых трэнераў.

Такім чынам у свеце сфармавана сусветная (глабальная) сістэма ўзамезалежных і ўзаемадапамагаючых органаў кіравання Рухам Снукера, дзе прадстаўлены інтарэсы арганізатараў спаборніцтваў, спартоўцаў і трэнераў. Цэментуючым фактарам у ёй выступае, як не дзіўна, тэлебачанне.
Для нас - адзіная мэта : выкарыстаць гэта на ўсю поўніцу :shuffle:

Оффлайн Julia

• **
    • Просмотр профиля
« Ответ #26 : 02 Февраля, 2008, 20:05 »
Разные есть ценники (что меня всегда удивляло). Помню, мы в Вильнюсе в центре старого города за 7 евро за место нашли отельчик :grin: . Есть всякие частные маленькие мотельчики, в которых очень уютно и достаточно недорого. Ну, понятно, что не люксы будут, но самое основное, вроде всех удобств и ТВ в номере, присутствует. Знающий человек найдет, в общем.
:shuffle: адрессочек не помнишь ?

Оффлайн Muse

• Просмотр профиля
« Ответ #27 : 02 Февраля, 2008, 20:56 »
:shuffle: адрессочек не помнишь ?
http://hotel.paupio.lt/
Только ценник там, как я смотрю, заметно вырос :wow:

Оффлайн Muse

• Просмотр профиля
« Ответ #28 : 08 Апреля, 2008, 22:01 »
Ёпт... Я скакала от радости, что экзамены не попали на снукер в Варшаве, уже заказывала билеты на самолет, а тут, оказывает, Варшава, как и Москва, перенеслась на осень - 25-26 октября!!! Я умру в ожидании!!! :weep: :weep: :weep:

Оффлайн Виталик

• **
    • Просмотр профиля
« Ответ #29 : 08 Апреля, 2008, 23:32 »
19-20-го апреля поедем с ребятами на кубок в Москву, я там насчет всего этого поговорю с Ярославцевым, может он чего знает, но сразу могу сказать попасть на турнир будет очень сложно. Уж очень много москвичей и разных состоятельных шишек хотят посмотреть на именитых снукеристов.........